Airplane Enhancer+ promite sa creasca autonomia bateriei iPhone

Airplane Enhancer+ este un nou tweak oferit din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile noastre, iar cu ajutorul sau ar trebui sa imbunatatim serios autonomia bateriei smartphone-urilor Apple, sau cel putin asta sustine creatorul acestui pachet pentru iOS 9.

Dupa cum probabil va imaginati deja, Airplane Enhancer+ este gandit pentru a imbunatati autonomia bateriei iDevice-urilor noastre prin activarea Airplane Mode, Modul Avion, si deconectarea terminalului de la retelele GSM sau cele Wifi/Bluetooth.

Pentru ca noi sa nu ramanem permanent deconectati de la lumea inconjuratoare, Airplane Enhancer+ ne permite sa cream profiluri care sa contina setari pentru activarea sau dezactivarea automata a Airplane Mode la anumite intervale de timp sau la blocarea ori deblocarea iDevice-urilor.

In baza acestor profiluri putem controla Airplane Enhancer+ astfel incat activarea Airplane Mode sa se faca doar cand dorim, iar reactivarea sa se faca in acelasi mod, astfel incat noi sa avem cea mai buna experienta de utilizare a terminalelor oricand avem nevoie de ele.

AirplaneEnhancerPlus gives you the opportunity to choose what times of the day you would prefer Airplane Mode to be enabled, and quickly disable it when you lock your iDevice! It limits your device from connecting with the outside world, no radios trying to connect Bluetooth or Wifi & cellular data off (in Apple’s way).

Airplane Enhancer+ este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Airplane Enhancer+