LiveRinging aduce o noutate inedita pentru apelurile telefonice

LiveRinging este un tweak pentru terminalele iPhone ce a fost lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru terminalele Apple, iar cu ajutorul sau putem implementa o noutate inedita pentru apelurile telefonie primite in terminalele noastre de la oricare dintre contacte.

Mai exact, conform dezvoltatorului tweak-ului LiveRinging, instalarea sa in iPhone ne ofera posibilitatea de a afisa un clip video in interfata care apare atunci cand primim un apel telefonic, iar in clipurile video de mai jos veti putea vedea exact cum arata totul in terminalele noastre.

LiveRinging ne permite sa alegem clipuri video la afisare pentru orice fel de apeluri primite sau orice fel de contacte si functioneaza inclusiv pentru apelurile FaceTime audio.

LiveRinging let you place a video as background in your calls, just like the photo contact appear when someone calls you. Choose video for unknown calls. Choose video for all contacts calls. Choose video for a specific contact. Facetime audio calls supported. For Incoming and outgoing calls.

LiveRinging este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.