Prima Pagina iPhone Iata cum iti poti incarca iPhone-ul folosind focul (Video)

Iata cum iti poti incarca iPhone-ul folosind focul (Video)

0

Pentru a incarca terminalele iPhone ale companiei Apple exista o varietate de accesorii, optiuni de incarcare solara, eoliana, folosind apa, aburi si mai nou foc, acest din urma element avand capacitatea de a oferi energie chiar si atunci cand o priza este departe de noi.

FlameStower USB Fire Charger este denumirea dispozitivului care poate transforma caldura in energie electrica pentru a incarca terminalele iPhone, iar separat de un foc de tabara poate fi utilizata orice fel de caldura pentru a incarca orice fel de telefon mobil existent pe piata.

Nivelul de incarcare oferit de catre acest gadget este similar cu cel oferit de un laptop, deci vorbim despre o incarcare mult mai grea decat cea care se face prin intermediul unui incarcator standard, asa ca va fi nevoie de cateva ore bune pentru a incarca un iPhone 6 Plus, spre exemplu.

Partea buna este ca un gadget de acest gen este extrem de util in situatiile in care mergeti cu cortul in padure sau chiar la mare, un foc oferindu-va energie pentru a folosi internetul sau chiar a va suna prietenii, ori a cere ajutor, daca aveti nevoie.

FlameStower USB Fire Charger poate fi cumparat de aici la pretul de 100 de dolari.

Articolul anteriorMotorola ironizeaza iPhone promovand Droid Turbo 2
Urmatorul articolFacebook va copia o noua functie pentru Messenger
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.