Facebook va copia o noua functie pentru Messenger

Compania Facebook se pregateste sa lanseze o noua functie pentru Facebook Messenger, ea fiind copiata de la aplicatiile competitoare care sunt disponibile in momentul de fata in App Store, functia existand de cativa ani de zile in unele dintre ele.

Vorbesc despre o functie care ne va permite sa trimitem mesaje care se sterg automat la un anumit interval dupa trimitere, Snapchat avand aceasta functie inca de la lansarea de acum cativa ani, aplicatia Telegram oferind-o deasemenea de ceva vreme pentru utilizatori.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata si cum functioneaza noul sistem care sterge automat mesajele din conversatiile Facebook Messenger, el putand fi activat din meniul de setari al aplicatiei, optiunile permitand stergerea automata la 1/15 minute dupa trimitere, sau la 1 ora, 4 ore, sau chiar o zi.

Dupa activarea acestui sistem, toate mesajele trimise de catre noi in conversatiile facute cu diversi utilizatori sunt sterse automat la un anumit interval de timp, deci functia afecteaza conversatiile la nivel global, sau cel putin asta reiese din primele imagini cu functia activa.

Facebook Messenger mesaje dispar

Noul sistem al Facebook Messenger care sterge automat mesajele trimise de catre utilizatori este prezent in cea mai recenta versiune a aplicatiei disponibila in App Store, insa nu este activ decat pentru angajatii Facebook si cateva persoane care testeaza aplicatia.

Deocamdata nimeni nu stie cand va fi lansat oficial acest sistem pentru lumea intreaga, insa din moment ce am aflat despre existenta sa, probabil nu va trece foarte mult timp pana cand ne vom putea bucura efectiv de el.

Facebook Messenger mesaje dispar 1

1 COMENTARIU

  1. De la ultimul upgrade am ceva probleme,
    Nu trimite toate msg,nu primesc toate msg sau eventual mesajul nu poate fi trimis