OS X 10.11.5 beta 4, tvOS 9.2.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate

OS X 10.11.5 beta 4, tvOS 9.2.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple, noile versiuni ale sistemelor de operare fiind oferite de catre compania Apple deopotriva pentru dezvoltatorii de aplicatii si posesorii de Mac/Apple TV 4 din lumea intreaga.

Ca de obicei, Apple nu specifica foarte clar ceea ce ofera noile versiuni ale sistemelor de operare pentru produsele sale, insa probabil vorbim despre rezolvarea unor buguri nu foarte importante si despre imbunatatirea generala a performantelor produselor.

Noile versiuni ale sistemelor de operare pot fi instalate de catre toata lumea prin intermediul Mac App Store, actualizarile fiind disponibile chiar din acest moment.

Articolul precedentiOS 9.3.2 beta 4 a fost lansat
Articolul următorIata cum instalezi iOS 9.3.2 public beta 4 in iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.