iOS 9.3.2 beta 4 a fost lansat

iOS 9.3.2 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri putand fi instalata in momentul de fata doar in terminalele dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS.

In aceasta idee, doar acele persoane care au o versiune mai veche a iOS 9.3.2 beta pot instala noua actualizare prin sistemul Actualizare Software, Software Update, deci utilizatorii obisnuiti care folosesc o versiune public beta nu vor putea instala aceasta noua versiune.

Din pacate compania Apple nu a implementat schimbari notabile in iOS 9.3.2 pentru utilizatorii din lumea intreaga, singura imbunatatire fiind optiunea de a activa Night Mode si Low Power Mode simultan, dar din pacate asta in detrimentul posibilitatii de a mai dezactiva animatiile.

Partea buna este ca performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor par sa fi fost usor imbunatatite impreuna cu rezolvarea unora dintre bugurile existente in sistemul de operare al utilizatorilor, dar diferentele nu sunt foarte mari fata de iOS 9.3.1 oferit public.

UPDATEiOS 9.3.2 public beta 4 a fost deasemenea lansat.