Tim Cook: noile iPhone vor avea functii de care nici nu stiati ca aveati nevoie

In cursul noptii trecute Tim Cook a fost prezent in emisiunea Mad Money a CNBC pentru a incerca sa linisteasca investitorii care au inceput sa vanda actiunile Apple dupa anuntarea rezultatelor financiare pentru T1 2016 impreuna cu prima scadere a vanzarilor/incasarilor/profitului.

Separat de discutiile privind actiunile, incasarile, etc, Tim Cook a vorbit si despre actualele sau viitoarele produse ale companiei Apple, el fiind extrem de entuziasmat de ceea ce are Apple in dezvoltare momentan, asa cum se intampla de fiecare data cand apare public si vorbeste despre viitor.

Incercand sa puna intr-o lumina buna iPhone 7, sau chiar viitoarele modele, Tim Cook a afirmat ca noile smartphone-uri au functii de care utilizatorii nici nu stiau ca au nevoie, el aducandu-ne aici aminte de Steve Jobs si ceea ce spunea el in legatura cu produsele Apple.

Cook spune ca iPhone 7 si viitoarele modele ale iPhone vor avea suficient de multe noutati inovatoare care vor convinge utilizatorii sa cumpere noile modele si sa renunte la cele vechi, asta in ciuda zvonurilor care ne prezinta o cu totul alta poveste.

We are going to give you things that you can’t live without that you just don’t know you need today. But the most important thing is that customers love our products and they are using them and the satisfaction has never been higher and the loyalty rates have never been higher. And that is what is really important for us.

Vorbind despre Apple Watch, Tim Cook a afirmat ca utilizatorii vor privi peste cativa ani la ceea ce se intampla acum si se vor intreba cum s-au putut gandi vreodata ca nu ar putea cumpara smartwatch-ul avand in vedere ca el este extrem de util.

In final, Cook a spus ca analistii si investitorii au avut reactii exagerate fata de rezultatele financiare anuntate de catre Apple, mai es ca toate cifrele fusesera estimate anterior de catre companie, lucru foarte adevarat, dar este greu sa multumesti pe toata lumea.