iOS 10 – denumirea secreta folosita intern de angajatii Apple

Anual angajatii companiei Apple gasesc diverse nume de cod pentru actualizarile pe care le pregatesc pentru iOS si OS X, iar avand in vedere ca iOS 10 este in proces de testare pentru lansare in toamna, desigur ca actualizarea are un nume de cod atribuit.

iOS 10 este cunoscut in interiorul Apple cu numele de cod Whitetail, denumirea fiind imprumutata de la o populara statiune de Ski din Pennsylvania, angajatii Apple avand obiceiul de a prelua denumirile unor locatii cunoscute pentru a le utiliza intern.

V-am spus in aceasta seara ce mare noutate pregateste Apple pentru iOS 10, deocamdata doar informatii privitoare la o schimbare radicala a Apple Music fiind divulgate de catre angajatii celor din Cupertino, insa cu siguranta sunt si alte schimbari in dezvoltare.

Desi ne aflam in luna mai si aproximativ 40 de zile ne despart de WWDC 2016, unde va fi lansat iOS 10 beta 1, deocamdat an-am aflat prea multe lucruri in legatura cu surprizele pregatite pentru iOS 10, insa cred ca acest lucru se va schimba in curand.