Olympus Rising – cucereste Muntele Olimp intr-un nou joc pentru iPhone

Olympus Rising este un joc lansat in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar in el veti avea posibilitatea de a intra intr-o batalie epica pentru Muntele Olimp, o varietate de eroi ai mitologiei grecesti fiind pusi sub comanda voastra.

In Olympus Rising veti avea ocazia de a cuceri o multitudine de taramuri virtuale create de catre dezvoltatori, rolul vostru de conducator de armata fiind completat si de cel al crearii unor castele care sunt impenetrabile si rezista in fata oricaror atacuri ale inamicilor.

Olympus Rising este un joc de tip MMO, deci veti avea ocazia de a va masura fortele cu diversi utilizatori din lumea intreaga, asa ca nu va veti lupta doar cu o inteligenta artificiala, ci cu foarte multi alti jucatori reale de pe intreaga planeta.

Join the epic battle for Mount Olympus and unleash the power of the Gods! Conquer distant lands with an army of heroes, build an impenetrable base to keep rival players at bay, and proclaim your glory across the world in this breath-taking, addictive action MMO.

Pentru ca vorbim despre un joc online, in Olympus Rising veti putea cuceri un numar infinit de taramuri online si veti putea colectiona o varietate de eroi ai mitologiei, asta in timp ce faceti aliante cu diversi alti utilizatori existenti in serverele companiei creatoare.

  • Command epic armies and conquer countless island empires
  • Collect legendary heroes and upgrade them into god-like warriors
  • Summon mythical creatures and defend Mount Olympus
    Turn the mountain of the gods into your own impervious fortress
  • Expand your territory in a world where greater risks bring greater rewards
  • Harness your hero’s unique abilities and tailor your strategy
  • Build a spectacular acropolis to showcase your glory
  • See the grandeur of the gods come to life thanks to stunning 3D graphics
  • Forge alliances with fellow players and rule over Olympus together

Olympus Rising este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal din App Store.

Olympus Rising