Prynt – carcasa care printeaza pe loc pozele tale

Daca va aflati in cautarea celei mai tari carcase pentru terminalele iPhone, ei bine una numita Prynt este capabila sa printeze pe loc orice fel de poze inregistrate de catre utilizatori, tehnologia fiind similara celei Polaroid, atat de populara in anii ’90.

In clipul video de mai jos aveti prezentata carcasa Prynt, ea fiind compatibila cu o multitudine de iDevice-uri, imprimarea pozelor facandu-se in doar cateva secunde, fiecare poza fiind legata si de un clip video inregistrat imediat dupa capturarea fiecarei poze.

Carcasa Prynt poate printa cate 20 de poze cu energia pe care o are bateria sa cand este complet incarcata, iar tusul nu este necesar pentru ca ea sa functioneze, deci o puteti folosi oriunde, indiferent cat de departe va aflati de un oras pentru a printa pozele.

Carcasa Prynt poate fi cumparata de aici la pretul de 150 de dolari.

Print instant photos from your phone! Simply attach the Prynt Case to your phone, take a photo and then create a short video. Then, print it out! When you hand your Prynt photo to a friend, they can use the Prynt app to unlock the hidden video clip, magically bringing your Prynt photo to life!