Apple a lansat un abonament educational pentru Apple Music

In cursul acestei zile compania Apple a lansat un nou abonament pentru Apple Music, el fiind dedicat elevilor si studentilor din cateva tari de pe glob care doresc sa se bucure cu 50% reducere de ceea ce ofera serviciul de streaming al celor din Cupertino.

Noul abonament se alatura celor individual si de familie pe care compania Apple le vinde, pretul sau injumatatit fiind justificat de faptul ca acei utilizatori fac parte din mediul educational si trebuie sa se bucure de serviciu cu o reducere substantiala.

In SUA abonamentul costa doar 5 dolari fata de 10 dolari, cat este pretul normal, iar studentii trebuie sa urmeze cursurile uneia dintre institutiile educationale acceptate de catre Apple, licee si universitati facand parte din program.

Cei de la Apple au incheiat un parteneriat cu o organizatie numita UNiDAYs care verifica statutul de elev sau student al celor care incearca sa beneficieze de reducere, deocamdata abonamentul fiind disponibil doar in: SUA, Marea Britanie, Germania, Noua Zeelanda, Australia, Irlanda si Danemarca.

That means in the U.S., where an individual membership to Apple Music costs $9.99 per month, the student membership will be $4.99 per month instead. The option isn’t just arriving in the U.S., though. Students in other countries, including the U.K., Germany, Denmark, Ireland, Australia, and New Zealand, will also be able to take advantage of the new membership option.

Elevii si studentii care au un abonament Apple Music activ pot trece la cel mai ieftin si beneficiaza de aceasta reducere pentru o perioada de 4 ani de zile, deci vorbim despre o perioada foarte lunga in care pot folosi sistemul cu un pret redus.

Lansarea acestui abonament aduce Apple in rand cu ai sai competitori care au aceste oferte de ani de zile, insa Apple a reusit sa o implementeze abia la aproape 1 an dupa lansarea oficiala a Apple Music.