Femeia care si-a oferit vocea pentru Siri vorbeste despre relatia sa cu asistentul

Susan Bennett este femeia care si-a imprumutat vocea pentru ca sistentul personal Siri din iOS sa poata comunica cu noi in viata de zi cu zi, iar intr-un interviu recent ea ofera cetava detalii despre relatia sa cu software-ul lansat de catre Apple in anul 2011.

Desi vocea sa este auzita de peste 1 miliard de persoane care au iDevice-uri, Susan Bennett sustine ca ea nu foloseste asistentul personal Siri deoarece ii este foarte ciudat sa comunice cu acest software care are vocea sa si nu raspunde chiar atat de bine la intrebari.

Benett sustine ca este obisnuita sa isi auda vocea la radio sau la televizor in reclamele la care a participat, dar ca este foarte ciudat sa o auda prin smartphone-ul pe care il foloseste zilnic, asa ca a decis sa nu apeleze la siri pentru a controla iPhone-ul prin comenzi vocale.

Susan a aflat ca vocea sa este folosita in Siri abia dupa ce iPhone 4S a fost prezentat, un coleg anuntand-o in legatura cu acest lucru, ea afland totul dupa o vizite pe website-ul Apple, sesiunile de inregistrari fiind facute fara ca ea sa stie la ce va fi utilizata vocea sa.

So, no. I don’t talk to Siri. It’s too weird. I’m used to hearing my voice on radio and TV commercials and that sort of thing, but to hear my own voice coming out of this little computer phone is too strange. I’ve asked her a few things, but after one of the first questions she kind of dissed me so I left her alone after that.

Mai multe detalii interesante puteti afla din interviul acordat de catre ea unei publicatii americane, dar si din clipul video de mai jos, el fiind filmat in 2013, la aproape doi ani dula lansarea oficiala a asistentului personal Siri pentru iDevice-urile noastre.

https://www.youtube.com/watch?v=T6boqUfzUD8