TOP 10 jocuri create de catre dezvoltatori independenti

10 Greatest Indie Games este o noua sectiune de aplicatii disponibila in App Store din cursul zilelor trecute, iar prin intermediul sau compania Apple ne recomanda 10 dintre cele mai bune jocuri create de catre dezvoltatori independenti pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Compania Apple a initiat acum cateva luni o serie de sectiuni in care recomanda cate 10 jocuri din diverse categorii ale App Store, iar cea despre care va vorbesc astazi a fost recent creata, ideea din spatele sau fiind una grozava si de mare ajutor pentru dezvoltatorii independenti.

In general dezvoltatorii au foarte mari probleme in a-si face aplicatiile cunoscute in App Store, iar cei independenti care nu au in spate bugete mari de marketing au o munca si mai dificila, iar sectiuni precum 10 Greatest Indie Games sunt un real ajutor pentru ei.

Printre jocurile promovate in cadrul sectiunii 10 Greatest Indie Games regasim titluri extrem de populare precum Monument Valley, Threes!, Crossy Road sau Implosion, toate fiind promovate si in diverse alte ocazii de catre compania Apple, asa ca vorbim despre aplicatii foarte bune.

10 Greatest Indie Games poate fi accesat in App Store urmand acest link.