Doua website-uri majore ale Apple nu functioneaza momentan

In cursul acestei zile doua dintre website-urile importante ale companiei Apple au devenit nefunctionale, astfel ca daca incercati sa accesati appleid.apple.com sau iforgot.apple.com si veti incerca sa controlati starea iDevice-urilor, sau sa faceti schimbari pentru Apple ID-uri, veti sesiza ca acest lucru este imposibil.

Website-urile sunt accesibile pentru unii utilizatori si inaccesibile pentru altii, asta in timp ce in majoritatea cazurilor este imposibila stergerea sau adaugarea de iDevice-uri noi, modificarea parolelor sau a altor informatii privind Apple ID-urile.

Problema a fost initial raportata ieri de catre utilizatori si in anumite cazuri website-urile redirectioneaza oamenii spre aceeasi pagina cand incearca sa se foloseasca de functiile lor, asa ca problema este una complexa pe care Apple va trebui sa o rezolve.

Desigur ca deocamdata Apple nu a recunoscut existenta problemei, dar de indata ce o va face, va incerca sa o si rezolve, asa ca probabil nu va trece foarte mult timp pana cand lucrurile vor reveni la normal pentru toti utilizatorii de iDevice-uri.