HTC 10 se dovedeste a fi surprinzator de rezistent

HTC 10 uimeste intr-un prim test de rezistenta.

HTC 10 a fost lansat oficial zilele trecute de catre compania HTC, iar acum vedem si primele teste serioase care pun la incercare rezistenta noului smartphone, iar el se dovedeste a fi surprinzator de bun, in comparatie cu modelul anterior.

Dupa cum veti vedea in imaginile de mai jos, HTC 10 este la fel de rezistent precum smartphone-urile lansate anul acesta pe piata, exceptie facand a sa carcasa din aluminiu care se zgarie daca obiecte dure sunt trase peste ea, cheile neavand totusi un efect prea mare.

Ecranul este la fel de rezistent la zgarieturi precum al celorlalte flagship-uri si rezista mai bine cand focul este apropiat de el, lucrul deloc asteptat avand in vedere ca HTC One M9 a picat fara drept de apel acest test si HTC a fost intens criticata de utilizatori.

Anul acesta, HTC 10 nici macar nu se indoaie, carcasa si structura interna fiind reconfigurate pentru a impiedica indoirea cand suficient de multa forta este aplicata asupra mijlocului dispozitivului, astfel ca sansele de indoire ajung la 0 pentru un om normal.

Desigur ca ecranul HTC 10 se va crapa in totalitate daca este scapat pe asfalt, asa ca nu trebuie sa va apucati sa-l torturati in acest fel, insa in restul situatiilor terminalul ar trebui sa reziste foarte bine la tot ceea ce i se pune in fata.

3 COMENTARII