Flens imbunatateste radical flash LED-ul iPhone-ului tau

Flens este un accesoriu care cauta finantare in momentul de fata prin intermediul kickstarter, iar creatorii sai sustin ca el este capabil sa imbunatateasca radical calitatea pozelor inregistrate noaptea in zone intunecate unde in mod normal am folosi flash LED-ul iPhone.

Flens este practic o lentila care se aplica peste flash LED-ul standard al terminalelor iPhone, ea fiind capabila sa amplifice si sa concentreze lumina redata de catre el, imaginea de mai jos fiind cat se poate de sugestiva in ceea ce priveste functionalitatea pe care el o ofera.

Flens are un sistem de atasare bazat pe magneti, astfel ca lentila va sta lipita de carcasa terminalelor iPhone oricat aveti nevoie de ea pentru a inregistra poze cat se poate de bune in conditii de luminozitate scazuta, acesta fiind primul accesoriu de acest gen lansat pe piata.

Desi creatorii Flens sustin ca el ar trebui sa amplifice cu de pana la 10 ori lumina redata de catre flash LED-ul terminalelor iPhone, in realitate probabil vorbim despre o amplificare la o magnitudine mai mica, dar in final utilizatorul are parte de o experienta mai buna.

Boost your smartphone’s LED flash up to 10x! Turn it into a real flashlight, to see better in the night. Stop being afraid of the dark!

Flens mai are nevoie de destui bani pentru a fi finantat, insa cred ca in final va primi suma de care are nevoie pentru a ajunge pe piata.

Flens

Flens