Noile poze pe care Facebook ti le va arata in curand

Compania Facebook face in mod constant schimbari pentru reteaua sa de socializare, in special pentru News Feed, iar una pregatita de catre americani vine sa completeze sistemul din 2015 care afiseaza clipuri video la 360 de grade direct in ecranele smartphone-urilor.

Implementarea cu succes a acestui sistem a incurajat compania Facebook sa anunte astazi ca le va oferi utilizatorilor si posibilitatea de a vedea clipuri video la 360 de grade in News Feed-urile propriilor terminale, poze inregistrate in acest format putand fi deasemenea incarcate.

Din moment ce producatorii de smartphone-uri incep sa implementeze accesorii care permit inregistrarea de clipuri video la 360 de grade si utilizatorii se pot bucura de acest continut in propriile dispozitive, era logica miscarea anuntata astazi de catre Facebook.

Pozele de 360 de grade afisate in News Feed vor putea fi vizualizate de catre utilizatori fie prin rotirea terminalelor, fie prin folosirea unui deget pentru a face o plimbare prin poza care are o rezolutie foarte mare, intregul continut fiind vizibil intr-un format mic in modul initial.

We’ve been beta-testing 360 photos internally for awhile now. It’s a lot of fun. You get to share where you are; the story of your life with other people.

Separat de acestea, Facebook va permite vizualizarea acestui tip de poze inclusiv din castile pentru realitate virtuala, acolo urmand a fi creata o sectiune speciala in care ele vor fi afisate, asa ca utilizatorii se vor putea bucura de sistem fara a se uita pe smartphone.

Facebook poze 360 grade