Apple a facut cea mai mare schimbare a ultimilor ani pentru App Store

Una dintre marile probleme ale App Store era faptul ca publicarea unei aplicatii in magazin poate dura intre 1 si 2 saptamani deoarece procesul de verificare al acelei aplicatii este foarte complicat si impiedica aparitia rapida a titlurilor in magazinul virtual al celor din Cupertino.

Dupa ani si ani de plangeri facute de catre dezvoltatori, compania Apple a inteles in sfarsit ca trebuie sa faca schimbari, asa ca astazi a anuntat ca a reusit sa reduca timpul de verificare al unei aplicatii de la 1/2 saptamani la doar 1/2 zile, diferenta fiind enorma.

Practic, acum dezvoltatorii au posibilitatea de a isi vedea mai rapid aplicatiile in magazinul celor din Cupertino si se vor putea ocupa mai rapid de lansarea de actualizari fara a fi nevoiti sa astepte saptamani intregi pana cand cineva se va gandi sa se uite peste aplicatia lor.

O parte din motivatia acestei schimbari are la baza si faptul ca aplicatiile apar in Google Play mult mai repede decat in App Store, iar dezvoltatorii au inceput sa puna presiuni serioase pe Apple pentru a-si schimba strategiile, iar spre bucuria noastra, acest lucru s-a intamplat.

Apple Inc. has cut the approval time for new submissions to its App Store from more than a week to less than two days, part of a broader push to increase revenue from services including mobile applications. The accelerated pace allows app developers to fix bugs faster, try out new features more regularly and better react to market changes, while building developer loyalty to Apple’s iOS mobile operating system.