iPhone 7 vs iPhone 7 Plus – prima comparatie Video

iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o prima comparatie video care are menirea de a ne arata care sunt diferentele dintre cele doua smartphone-uri ale companiei Apple, ele urmand a fi lansate pe piata in cursul acestei toamne, dupa cum prea bine stiati deja.

Vorbim despre modele 3D realizate in baza unor schite preluate dintr-o fabrica a unu partener al companiei Apple, aceste schite CAD fiind folosite si de catre acestia pentru a crea versiunile reale ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in vederea lansarii pe piata.

Ieri am aflat ca iPhone 7 Plus va avea camera duala, iar iPhone 7 va avea o camera normala, dar probabil de dimensiune ceva mai mare, iar acest clip video ne arata din toate unghiurile ce presupune aceasta diferenta pentru carcasele celor doua dispozitive.

Mai mult decat atat, iPhone 7 Plus ar putea avea Smart Connector, asta desi diverse zvonuri recente ne-au dat de inteles ca Apple nu ar dori sa implementeze acest port in smartphone-urile sale, dar iata ca un prototip cu un asemenea conector a fost testat de catre cei din Cupertino.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus

Din punct de vedere estetic, iPhone 7 si iPhone 7 Plus arata exact precum predecesoarele lor, compania Apple fiind concentrata pe a face multe modificari in structura interna a dispozitivelor, exteriorul neavand parte de toata atentia sa anul acesta.

In ton cu lipsa schimbarilor, observ cu dezamagire ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea camerele scoase in exteriorul carcaselor, asa cum se intampla la iPhone 6S, iar desi multa lume a cerut schimbare aacestei caracteristici de design, Apple se incapataneaza sa o mentina.

Dupa cum se vad lucrurile in momentul de fata, iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar merita un S in coada numelui, insa compania Apple pregateste alte schimbari fantastice pentru iPhone 7S, insa pana in toamna anului 2017 mai avem foarte mult de asteptat si la fel de multe se pot schimba.