Google nu se grabeste sa copieze 3D Touch

Compania Google pregatea o versiune a 3D Touch pentru Android in vederea lansarii impreuna cu Android N dupa Google I/O, insa compania din Mountain View ar fi decis sa amane oferirea unui asemenea sistem pentru utilizatorii Android din lumea intreaga.

Cei de la Google s-au gandit sa implementeze suport universal pentru un sistem similar 3D Touch astfel incat toti producatorii de smartphone-uri Android sa ofere aceeasi functionalitate pentru utilizatori, insa totul a fost amanat fara un motiv foarte clar.

Desi unii producatori de terminale Android au implementat in propriile smartphone-uri functii similare celor 3D Touch ale companiei Apple, ceea ce urma sa ofere Google era mai bun si oferea o experienta identica pentru toti utilizatorii.

Google nu a dorit sa ofere informatii cu privire la decizia luata in legatura cu acest sistem, insa exista posibilitatea ca implementarea sa in smartphone-uri sa incalce vreun brevet de inventie al Apple, iar de aici sa ia nastere procese care le-ar genera greutati partenerilor sai.

However, sources confirm that the feature will not be part of the initial Android N release and will have to wait for a later release of the operating system, most likely as part of a maintenance update to the software.

 

3 COMENTARII