Prima Pagina Android Google nu se grabeste sa copieze 3D Touch

Google nu se grabeste sa copieze 3D Touch

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Compania Google pregatea o versiune a 3D Touch pentru Android in vederea lansarii impreuna cu Android N dupa Google I/O, insa compania din Mountain View ar fi decis sa amane oferirea unui asemenea sistem pentru utilizatorii Android din lumea intreaga.

Cei de la Google s-au gandit sa implementeze suport universal pentru un sistem similar 3D Touch astfel incat toti producatorii de smartphone-uri Android sa ofere aceeasi functionalitate pentru utilizatori, insa totul a fost amanat fara un motiv foarte clar.

Desi unii producatori de terminale Android au implementat in propriile smartphone-uri functii similare celor 3D Touch ale companiei Apple, ceea ce urma sa ofere Google era mai bun si oferea o experienta identica pentru toti utilizatorii.

Google nu a dorit sa ofere informatii cu privire la decizia luata in legatura cu acest sistem, insa exista posibilitatea ca implementarea sa in smartphone-uri sa incalce vreun brevet de inventie al Apple, iar de aici sa ia nastere procese care le-ar genera greutati partenerilor sai.

However, sources confirm that the feature will not be part of the initial Android N release and will have to wait for a later release of the operating system, most likely as part of a maintenance update to the software.

 

emag black friday lista reduceri
  • Costi

    probabil pentru ca e inutil si in primul rand nu e inventat de apple..sa fim seriosi

  • Viorel Predatorul

    L-a copiat Apple înaintea lui Google.

  • Jenică Boierică

    Ar fi prea evidentă copierea. Oricum, Huawei a făcut-o deja, vezi P9 Plus.