YouTube a implementat un nou sistem de mesagerie pentru iPhone

Compania YouTube a anuntat astazi lansarea unei noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestia putand purta conversatii direct in aplicatia pentru iPhone, iPad si iPod Touch in legatura cu orice fel de clipuri video vizualizate in reteaua americanilor.

Ideea celor de la YouTube este de a le oferi utilizatorilor o metoda de a conversa fara a parasi aplicatia pentru iPhone sau iPad, vizualizarea de clipuri video direct in conversatii fiind posibila impreuna cu optiunea de a purta conversatii in grup cu diverse persoane.

Ideea celor de la YouTube este similara cu cea a Facebook, diferenta constand in faptul ca utilizatorii pot reda clipurile video din acea conversatie fara a o parasi, asa cum se intampla in momentul de fata in orice fel de aplicatii disponibile pentru terminalele iPhone.

Noul sistem al YouTube a devenit activ pentru anumiti utilizatori de pe glob incepand de astazi, sistemul de mesagerie putand fi accesat dintr-un meniu special al aplicatiei, iar daca inca nu l-ati vazut, atunci va trebui sa asteptati sa va invite cineva la conversatii, sau sa va fie afisat.

Starting today, so-called native sharing will go live for a small percentage of YouTube users. They can then spread the feature to their friends by inviting them into conversation threads. Friends can chat about the shared video right inside YouTube’s mobile app. They can also reply with another video. The message threads reside within a new tab on YouTube’s mobile app so groups can dip in and out of conversations and catch up on what they missed or add new videos of their own.

YouTube mesagerie