WhatsApp Messenger: apeluri video, NFC tags si partajarea de fisiere zip

WhatsApp Messenger are foarte multe noutati pregatite pentru utilizatorii din lumea intreaga, cea mai recenta versiune beta a aplicatiei oferindu-le testerilor posibilitatea de a beneficia de mult mai multe functii decat cele oferite standard utilizatorilor obisnuiti.

Cei de la WhatsApp au implementat de ceva vreme o functie de apeluri video pentru WhatsApp Messenger, iar in imaginea de mai jos aveti cea mai recenta dovada a existentei sale, sistemul fiind aproape finalizat in vederea lansarii oficiale.

Separat de acestea, WhatsApp Messenger va permite trimiterea de invitatii pentru intrarea in grupuri de conversatii, acestea putand fi partajate prin tag-uri NFC(Android), prin coduri QR sau simple link-uri, in functie de platforma utilizata.

In final, WhatsApp Messenger urmeaza sa permita si partajarea de fisiere in format .zip, plus a cartilor de informatii pentru contacte(Vcf), ambele optiuni fiind in plin proces de testare in momentul de fata la beta testerii celor de la WhatsApp.

Cat va dura pana cand vom avea aceste functii deocamdata nu se stie, insa probabil nu vom avea de asteptat chiar atat de mult pentru a ne putea bucura de noutati.

WhatsApp apeluri Video