Samsung Galaxy X – smartphone-ul misterios al coreenilor

Samsung Galaxy X este denumirea unui nou smartphone pe care compania Samsung ar intentiona sa il aduca pe piata in cursul anului viitor, numele fiind diferit fata de cele pe care coreenii le-au folosit in mod normal pentru linia de terminale mobile premium lansate pe piata.

Conform unor informatii obtinute din surse apropiate celor de la Samsung, noul Samsung Galaxy X urmeaza sa fie un terminal cu ecran 4K pe care compania ar dori sa il lanseze pe piata, insa vorbim si despre primul smartphone pliabil creat de catre coreeni.

Aflat in dezvoltare de foarte multi ani, Samsung Galaxy X s-ar putea indoi precum o foaie de hartie sau un portofel si ar fi mult mai usor de purtat in buzunar decat un smartphone normal, Samsung reusind in sfarsit sa produca un asemenea dispozitiv pentru utilizatorii sai.

Pentru a produce Samsung Galaxy X, compania Samsung are deja o varietate de brevete de inventie de care se foloseste, iar multe dintre ele au fost deja mentionate in presa mondiala, asa ca terminalul nu va lua lumea prin surprindere atunci cand va fi disponibil pe piata.

The Galaxy X is going to be Samsung’s foldable smartphone and is going to feature a 4K display with diamond PenTile subpixel arrangement. It’s believed that this device will easily be foldable in half, like a wallet, making it much easier to carry it in a pocket.

Avand in vedere ca vorbim despre o companie foarte potenta din punct de vedere financiar, Samsung Galaxy X ar putea fi primul smartphone pliabil cu adevarat util pentru clienti, insa ramane de vazut cum va arata versiunea care urmeaza sa fie pusa in vanzare.