Aplicatia care analizeaza fata pentru a-ti descoperi personalitatea

 Exista mai multe aplicatii care au capacitatea de recunoastere faciala, dar cele mai multe software-ul de analiza si recunoastere faciala nu este neaparat cel mai inteligent, sau cel putin la fel de destept ca Faception. Software-ul utilizeaza o combinatie de instrumente pentru a identifica trasaturile unei persoane pur si simplu uitandu-se la fata.

Aplicatia, detaliate recent de SnapMunk, foloseste o camera care iti analizeaza fata folosind un algoritm special oferind cu ajutorul unui calculator mai multe date despre trasaturile de personalitate ale cuiva si nivelul de inteligenta.

Start-ul-ul israelian a facut diferite teste ce au avut o precizie remarcabila. Software-ul a identificat in mod corect 9 dintre cei 11 atacatori implicati in recentele atentate de la Paris, dintr-un esantion ce contine imagini cu oameni din diferite momente de viata. Doar 3 dintre cei 11 au avut antecedente penale.

Faception identifica diferite grupuri de persoane, cu o precizie de peste 80%, inclusiv persoanele cu IQ ridicat, cercetatorii universitari, luptatori MMA, etc. .

Pentru fiecare grup de oameni, compania dezvoltă “clasificatori”,adica un set de caracteristici faciale comune pentru acel grup. Software-ul cauta apoi atributele in imagini sau clipuri video pentru a identifica potentialii membri ai unui anumit grup.