Doi ingineri Apple au vizitat casa unui client pentru a-i analiza problemele iTunes

Apple si-a trimis angajatii in casa unui client pentru a diagnostica problemele iTunes.

Apple este recunoscuta pentru faptul ca promite sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si multumi clientii, iar aceste texte de marketing sunt transformate in realitate de o recenta initiativa complet neasteptata din partea celor din Cupertino.

Plangerile unui artist cunoscut cu privire la faptul ca iTunes i-a sters 122 GB de muzica din calculator, multa inexistenta altundeva, si plangerile multor altor jurnalisti de pe planeta cu privire la aceasta problema, au determinat Apple sa trimita doi ingineri la casa artistului pentru a investiga problema.

Intr-o zi de sambata doi ingineri ai companiei Apple au vizitat casa artistului, au instalat o versiune speciala a iTunes pe calculatorul lui, au conectat un HDD extern si au incercat sa reproduca problema care a generat stergerea subita a muzicii acestuia la folosirea Apple Music.

Dupa diverse incercari si conferinte cu alti ingineri din cadrul Apple, cei doi angajati au lasat software-ul si aparatura peste noapte la artist pentru a vedea daca problema este reprodusa, iar analizarea logurilor va dezvalui ce fel de bug a generat stergerea neasteptata a muzicii.

After lunch, we spent hours troubleshooting, but the problem eluded us. This time, the files remained, which was just one of many confounding elements of my whole saga. The problem wasn’t cut-and-dry, therefore has proven difficult to replicate. For example, one of the many confusing things about the initial file loss was that only most of my music files had disappeared. Most, but not all. To further muddle the issue, the missing—and remaining—files had little in common; some were WAV, others Mp3, others protected AAC files that I’d purchased when iTunes went through its 2003 through 2009 “controlling boyfriend” phase. Genre, size, and artist name varied greatly among the missing files, as did date added. There was no discernible pattern.

Nici in ziua de sambata si nici in ziua de duminica nu a putut fi reprodusa problema care a generat stergerea muzicii, nici de catre barbat, nici de catre angajatii celor de la Apple, iar analizarea logurilor are sanse mici de a fi relevat adevarata problema.

In ciuda acestui lucru, Apple a lansat iTunes 12.4 in cursul zilei de luni pentru a rezolva aceasta problema, compania americana confirmand printr-un reprezentant faptul ca aceasta actualizare pentru programul sau ar trebui sa rezolve inclusiv bugul care sterge inopinat muzica.

Chiar daca nimeni nu stie in ce conditii rezolva iTunes 12.4 problema din moment ce ea nu a fost reprodusa de catre Apple, este foarte important de retinut aici dedicarea pe care a aratat-o compania americana pentru a rezolva aceasta problema care afecteaza foarte multi utilizatori din lumea intreaga.