Tim Cook s-a distrat cu vedetele din Bollywood

Vizita lui Tim Cook in India nu s-a limitat doar la intalniri cu reprezentanti ai companiilor locale, sau cu dezvoltatori de aplicatii, CEO-ul Apple avand ocazia inclusiv de a participa la o petrecere organizata de catre unele dintre cele mai mari vedete ale Bollywood.

Petrecerea a fost organizata de catre actorul indian Shah Rukh Khan, iar printre vedetele cunoscute care au fost prezente in locatie si s-au intalnit cu Tim Cook se numara inclusiv Aishwarya Rai Bachchan, Amitabh Bachchan, Aamir Khan, Madhuri Dixit, Farah Khan si A.R. Rahman,

Brand-ul iPhone nu este la fel de cunoscut in India precum in alte zone de pe planeta, asa ca aceasta miscare a lui Tim Cook are cel mai probabil la baza dorinta de a folosi vedetele locale pentru a promova produsele Apple in randul indienilor suficient de bogati pentru a le cumpara.

Tim Cook obisnuieste sa ia parte la petreceri de acest gen in SUA, insa aceasta este una dintre putinele ocazii in cand il vedem intr-una organizata in afara SUA si cu siguranta nu va fi ultima, mai ales daca interesele Apple ii vor cere sa socializeze si cu alte vedete din alte tari de pe glob.

Tim Cook petreceri India

Tim Cook petreceri India 1

Tim Cook petreceri India 2

Tim Cook petreceri India 3

Tim Cook petreceri India 4