Prima Pagina iPhone Un barbat a fost injughiat la metrou pentru a i se fura...

Un barbat a fost injughiat la metrou pentru a i se fura iPhone-ul

Desi terminalele iPhone nu mai sunt de mult usor de vandut daca sunt furate si raman blocate cu Activation Lock, hotii nu se feresc sa faca un ban rapid din necazul altei persoane, insa astazi in New York lucrurile puteau deveni tragice din cauza unui tanar de 18 ani.

Totul s-a intamplat intr-una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din New York, acolo victima fiind injunghiata in abdomen de catre un tanar de 18 ani care i-a smuls iPhone-ul din mana si a fugit din statie inainte ca politia sau altcineva sa reuseasca sa il opreasca.

Victima in varsta de 33 de ani a calatorit pe o distanta de 20 de statii cu metroul inainte de a fi talharita, insa hotul a dat unele semne a evenimentului care urma sa aiba loc, el devenind foarte agitat inainte de a comite infractiunea, unii calatori ascunzandu-si iPhone-urile in acel moment.

Victima nu a fost la fel de atenta, astfel ca atunci cand metroul a oprit in statie si usile s-au deschis, tanarul talhar in varsta de 18 ani a injunghiat-o si a fugit cu iPhone-ul sau, paramedicii fiind chemati pentru a duce victima la spital si a-i oferi ingrijiri medicale.

The 33-year-old victim had boarded the Coney-Island bound train about 20 stops earlier in Queens, and was on the train as the attacker paced around making some passengers so uncomfortable they put their iPhones away. When the train doors opened at the busy transit hub the victim still had his phone out and that’s when the attacker plunged a knife into his stomach and grabbed the phone.

Talhariile sunt frecvente in New York, insa putine dintre ele sunt atat de violente si pun intr-un pericol atat de mare vietile victimelor, insa aceasta ar trebui sa fie o lectie pentru multi dintre voi, iar atunci cand calatoriti cu metroul, aveti grija si la modul in care se comporta cei din jurul vostru.

victima injunghiere metrou

 • Gameplay Videos

  Chiar asa s-a ajuns ma? Da-o drq de treaba…

 • atb19

  Pe bune c tot metroul avea iPhoane????😂😂😂😂

 • Srb Srb

  nimeni nu ar fi injunghiat pt un samsung nu ? 😀

 • terrymada

  Bine punctat Srb:))

 • In strainatate sunt foarte multi calatori care au iPhone-uri.

 • Viorel Predatorul

  Păi aia cu Samsung nu merg cu metroul :)) Ei merg cu mașinile personale.

  PS: e o glumă, luați-o ca atare 🙂

 • tartaros

  Corect merg cu mașinile personale da unele mai mari ca trebuie sa ia tot de la Samsung , frigider,mașina de spălat,cuptoare,prăjitoare . Au treaba nu gluma

 • Bogdane

  Ceilalti calatori dintr-un spirit civic puteau sa il opreasca pe ala inainte sa fuga. Si da, in NY la metrou majoritatea au iphone, e foarte ieftin la ei 650$..o nimica toata

 • Mihnea

  In asemenea situații nu se bagă nimeni, mai ales când văd ca ii înarmat 😉

 • atb19

  Cu tot spiritul civic, cine sa i-l oprească , dacă sa întâmplat intr-o fracțiune de secunda? Respectiv, in momentul când sau deschis ușile? Si, de ex , tu dacă te duceai la servici, coborai din metrou sa alergi după ăla , chiar dacă întârziai la munca,? Sa fim serioși totuși!😛

 • atb19

  Pe bune? Coborai cu 7 stații mai devreme sa alergi după un “iPhone”? Nu prea cred. Si de ce ești așa sigur ca te înțelegea șeful ca ai întârziat? Crezi ca acolo e in România:” șeful nu mi-a sunat ceasul “, sau ” a întârziat autobuzul”…când acolo, fiecare new york-ez are măcar 1, 2 mașini???

 • atb19

  Si dacă era in avion , si ăla sarea din avion, ce făceai? Săreai după el????😂😂😂😂😂👍👍👍