Un barbat a fost injughiat la metrou pentru a i se fura iPhone-ul

Desi terminalele iPhone nu mai sunt de mult usor de vandut daca sunt furate si raman blocate cu Activation Lock, hotii nu se feresc sa faca un ban rapid din necazul altei persoane, insa astazi in New York lucrurile puteau deveni tragice din cauza unui tanar de 18 ani.

Totul s-a intamplat intr-una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din New York, acolo victima fiind injunghiata in abdomen de catre un tanar de 18 ani care i-a smuls iPhone-ul din mana si a fugit din statie inainte ca politia sau altcineva sa reuseasca sa il opreasca.

Victima in varsta de 33 de ani a calatorit pe o distanta de 20 de statii cu metroul inainte de a fi talharita, insa hotul a dat unele semne a evenimentului care urma sa aiba loc, el devenind foarte agitat inainte de a comite infractiunea, unii calatori ascunzandu-si iPhone-urile in acel moment.

Victima nu a fost la fel de atenta, astfel ca atunci cand metroul a oprit in statie si usile s-au deschis, tanarul talhar in varsta de 18 ani a injunghiat-o si a fugit cu iPhone-ul sau, paramedicii fiind chemati pentru a duce victima la spital si a-i oferi ingrijiri medicale.

The 33-year-old victim had boarded the Coney-Island bound train about 20 stops earlier in Queens, and was on the train as the attacker paced around making some passengers so uncomfortable they put their iPhones away. When the train doors opened at the busy transit hub the victim still had his phone out and that’s when the attacker plunged a knife into his stomach and grabbed the phone.

Talhariile sunt frecvente in New York, insa putine dintre ele sunt atat de violente si pun intr-un pericol atat de mare vietile victimelor, insa aceasta ar trebui sa fie o lectie pentru multi dintre voi, iar atunci cand calatoriti cu metroul, aveti grija si la modul in care se comporta cei din jurul vostru.

victima injunghiere metrou