Prima Pagina Activation Lock iCloud Activation Lock reduce cu pana la 40% furturile de terminale mobile

iCloud Activation Lock reduce cu pana la 40% furturile de terminale mobile

Activation Lock iOS reducere furt

  iCloud Activation Lock a fost lansat in cursul anului 2013 impreuna cu iPhone 5S de catre compania Apple, el avand un impact serios asupra furturilor de iDevice-uri in SUA si pe intregul glob. Persoanele care folosesc acest sistem pe propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri le pot bloca in totalitate in cazul unui furt, astfel ca hotii nu le pot folosi deoarece nu acum sa le activeze. Multumita acestui lucru, autoritatile americane sustin ca furturile de iDevice-uri au scazut cu 40% in San Francisco si 25% in New York multumita lui.

  Perioada de monitorizare a furturilor este septembrie 2013 – septembrie 2014, iar in cazul Londrei vorbim despre o scadere cu pana la 50% a furturilor de iDevice-uri. Aceste informatii vin sa le confirme pe alte aparute in trecut care anuntau o scadere ceva mai mica a furturilor de iDevice-uri, insa se pare ca lucrurile s-au imbunatatit pana acum. Desi exista unele servicii care permit deblocarea iCloud in anumite conditii pentru unele iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ele nu sunt ieftine, au o perioada lunga de asteptare si nu functioneaza in toate cazurile.

  iCloud Activation Lock este cel mai bun serviciu lansat vreodata de catre compania Apple pentru a proteja iPhone, iPad si iPod Touch-urile, iar daca inca nu il folositi, va recomand sa il activati.

 • egrimisu

  Salut, am apelat la chronicunlock pt a scoate din iCloud lock un i5c, telefonul nu este Banat sau declarat ca furat. Am plătit ce ~180dolari in Noiembrie si de atunci nimic, oare ce se întâmpla? Le-am scris de 2 ori dar niciun raspuns.

 • sergiu

  Se cheama teapa

 • Lucian

  Cum sa platesti 180 dolari pt o deblocare? 😮

 • egrimisu

  Decat sa-l țin in sertar mai bine 180, problema e ca e dubla teapa, am dat pe el 1300ron blocat 🙁 , vânzătorul… Un nemernic

 • unixes

  Iti recomand sa iei legatura cu userul “devru” din sectiunea decodari a site-ului. Nu stiu daca te poate ajuta cu recuperarea banilor platiti la chronicunlock dar el ti-l decodeaza sau daca nu se poate, iti returneaza banii.

 • ionut

  Sal , nu este vb de nici o teapa doar ca procesul dureaza ff mult intre 35 si 60 de zile lucratoare la cronicunlock , si in legatura cu devru este de incredere dk nu se decodeaza iti returneaza banii. ( in cazul meu a durat 8 zile lucratoare)

 • Iulian

  Salutare, am un iPad 4 luat de la un prieren de familie si numai stie parola de iCloud, tableta este in fuctiune pot intra in meniu, descarca jocuri, vreau sa pun contul meu de iCloud si nu il pot scoate pe cel vechi, are iOS 7.1 daca se poate un raspuns!!
  Multumesc!