Google si Levi’s lanseaza o jacheta inteligenta (Video)

Anuntat in cadrul Google I/O 2015Project Jacquard este infaptuit anul acesta de catre companiile Google si Levi’s, ele lansand in parteneriat Levi’s Commuter, o jacheta inteligenta care este prezentata in detaliu in clipul video de mai jos.

Levi’s Commuter este produsa folosind un material conductiv care este capabil sa simta atingerile utilizatorilor, presiunea sau chiar pozitia mainii persoanei inainte ca ea sa atinga efectiv un terminal mobil, deci vorbim despre un gadget foarte interesant.

Levi’s Commuter are un conector Bluetooth prin care un smartphone comunica cu jacheta inteligenta, iar folosind o aplicatie dedicata putem seta o serie de gesturi pe care le putem intreprinde pe haina pentru a putea controla aplicatii instalate in smartphone-uri.

Gesturile in sine permit actiuni normale precum: ajustarea sonorului muzicii, acceptarea sau respingerea de apeluri, deschiderea unor aplicatii presetate, obtinerea de navigare ghidata prin Google Maps si alte cateva lucruri destul de banale.

Levi’s Commuter va fi disponibila in versiune beta in unele magazine Levi’s incepand din aceasta toamna, ea urmand a fi inclusa in colectia de primavara a anului 2017, dar asta doar daca toate testele facute de catre companie vor avea succes.

Voi ce parere aveti despre Levi’s Commuter ?

12 COMENTARII

  1. Da, este o mare “rușine” pentru Levi’s că s-a asociat cu unul dintre cei mai mari producători de software la nivel global, că asociatul ăsta face parte dintr-un grup care cea mai mare capitalizare bursieră la nivel global.
    Cu siguranță că în urma acestei asocieri, Levi’s va avea un “deficit” de imagine! Păcat…