iOS 9.3.2 si problemele cu Touch ID

iOS 9.3.2 afecteaza performantele si acuratetea Touch ID pe iPhone.

Am instalat iOS 9.3.2 in cursul zilei de luni, dupa ce am testat in prealabil toate versiunile beta oferite de catre compania Apple, iar separat de schimbarea pentru codul de acces, observ ca Touch ID nu mai este la fel de exact si de rapid precum era, chiar si in versiunile beta.

Mi se intampla foarte des sa fiu intampinat de refuzul Touch ID de a debloca iPhone 6S Plus in iOS 9.3.2 chiar daca nu am degetele ude sau murdare si butonul Home este curat, problema fiind straina de mine pe toata perioada de folosire a acestui terminal.

Mai mult decat atat, deblocarea iPhone 6S Plus in iOS 9.3.2 folosind Touch ID se face mult mai greu decat in trecut, viteza de deblocare revenind la cea existenta petnru iPhone 5S, lucru care, ca sa fiu complet sincer, nu ma uimeste avand in vedere prostiile pe care le tot face Apple.

Din pacate am realizat ca nu sunt singurul care este afectat de asemenea probleme cu Touch ID dupa instalarea iOS 9.3.2 si nici acest lucru nu ma mai mira, iar deocamdata nu am facut un restore, aceasta fiind singura solutie la care ma pot gandi momentan.

Readaugarea amprentelor nu a ajutat in vreun fel la rezolvarea problemelor si nici nu-mi fac mari sperante ca un iOS 9.3.3 sau iOS 9.4 va rezolva ceva, avand in vedere ca Apple mai mult strica decat rezolva cu fiecare actualizare pe care o lanseaza.

Voi ati avut vreo problema cu Touch ID dupa instalarea iOS 9.3.2 ?

38 COMENTARII

  1. 6s am avut aceasta problema nu mergea întotdeauna , exact cum a spus zaone , am revenit la 9.3.1 din acest motiv si din cauza lagului la unele aplicații , acum totul e perfect

  2. Am aceeași problema odată cu iOS 9.3.2. Merge mai greu plus ca senzorul de amprenta este aproape inutilizabil. iPhone 6s

  3. Nu cred că există vreo problemă la iOS pe care userul lucian84 să n-o aibă. Desigur el săracu nici iphone nu are dar ios-ul lui e plin de bug-uri

  4. E și foarte rapid. Câteodată chiar enervant ca nu poți sa apeși home buton chiar și cu marginea degetului ca se deblochează imediat
    6s plus

  5. Mai are cineva probleme cu notificarile de la messenger? Primul mesaj nu imi apare ca si notificare. Doar se aprinde ecranul si se inchide in 2 secunde fara a ramane notificare. Abia al doilea mesaj imi ramane pe ecran si in notification center. Stie cineva o rezolvare? Pe 9.3.1 nu am avut problema asta. Multumesc

  6. Beta era mult mai bunn.. Acum mai greu imi citeste amprenta chiar daca este curat butonul .. Si la dublu click .. Foarte greu ?

  7. Tot se vorbeste de probleme. S-a vorbit si de lag in 9.3. Eu n-am avut asa ceva…cel mai probabil cred ca-i de la versiunile beta pe care le testati, sa nu ramana ceva pe acolo nu stiu..o sa instalez 9.3.2 pe curat sa vad doar de curios cum se comporta.

  8. Am avut eu problema asta ! O sa ti l schimbe pe garanție. Al doilea telefon după ce l am scăpat o data de pământ, a început si el.. Dar in mod surprinzător l am mai scăpat acum recent inca o data si merge perfect.
    In concluzie, du l la service si o sa ti l schimbe