iOS 9.3 jailbreak este inca in dezvoltare

Stiu ca multi dintre voi asteapta cu nerabdare lansarea unui iOS 9.3 – iOS 9.3.2 jailbreak si vestile sunt bune, deoarece echipa de chinezi ai TaiG continua sa dezvolte acest software, compania care ii sustine financiar confirmand acest lucru aseara.

3K Assistant sustine din punct de vedere financiar echipa TaiG, iar printr-un mesaj publicat pe o retea de socializare din China a confirmat faptul ca solutia de jailbreak pentru iOS 9.2.1 se afla in continuare in proces de dezvoltare.

Avand in vedere ca lansarea unui iOS 9.2.1 jailbreak nu ar mai ajuta pe nimeni, eforturile lor sunt cel mai probabil concentrate pe lansarea unei solutii de iOS 9.3 – iOS 9.3.2 jailbreak, aceste din urma versiuni fiind si cele mai folosite ale iOS 9 in momentul de fata.

TaiG a lansat o serie de solutii de jailbreak pentru iOS in ultimii ani si cu sustinerea celor de la 3K Assistant va continua sa o faca, insa deocamdata nimeni nu stie cand va fi disponibil noul software pentru utilizatori, desi a trecut mult timp de la lansarea anterioarei solutii de jailbreak.

iOS 9.3 jailbreak

In lipsa unor informatii clare privind posibila lansare publica a solutiei de iOS 9.3 – iOS 9.3.2 jailbreak pe care o dezvolta TaiG in momentul de fata, nu pot decat sa va spun sa fiti in continuare rabdatori deoarece se pare ca ea isi va face aparitia la un moment dat.

Separat de TaiG nu se stie deocamdata ce alte echipe mai dezvolta o solutie de iOS 9.3 – iOS 9.3.2 jailbreak, insa cred ca in urmatoarele saptamani exista sanse sa vedem lansat un asemenea software, asta daca Apple nu va mai actualiza sistemul sau de operare.