Orange a lansat functia apel 4G pentru iPhone

In cursul acestei zile Orange Romania a lansat functia apel 4G, VoLTE, pentru iPhone printr-un Carrier Bundle update pus la dispozitia noastra inca de dimineata.

Functia apel 4G este activata automat pe terminalele iPhone in momentul in care sunteti conectati la o retea 4G pe iPhone si activati functia Voce si date din Settings > Cellular > Data options > Activate 4G, Configurari > Conexiune Celulara > Optiuni date > Activati 4G.

Dupa activarea acestei optiuni veti primi un SMS care va spune ca optiunea este activa pentru abonamentul sau cartela voastra, repornirea terminalului completand procesul de activare.

Serviciul Apel 4G a fost activat, iar de acum ai cea mai rapida conexiune a apelului in reteaua 4G si calitate HD a sunetului in timp ce te uiti la filme si navighezi cu cel mai rapid net. Pentru a te bucura de toate acestea, inchide si redeschide telefonul.

Cu functia Apel 4G, VoLTE, puteti face convorbiri telefonice prin reteaua 4G fata a trece automat inapoi pe 3G.

UPDATE: Aici aflati cum activati apel 4G pe iPhone si ce iPhone sunt compatibile cu apelurile Wi-Fi.

21 COMENTARII

  1. Eu am sunat la 408 la orange si ca de obicei sunt varza , cica odata ce l ai activat prin sms cind nu ai semnal slab de la orange si esti pe wi fi , folosesti apeluri prin wi fi .
    Dar pe pagina apple spune clar : setari , telefon si acolo apare apeluri wi fi si pot seta on sau of .

  2. Am sunat si eu la 408. Raspunsul: ” Optiunea e disponibila pt abonamantul meu, de aia am primit mesaj ca s-a activat, dar nu e disponibila pt modelul telefonului”. Am iph 6s

  3. Apelul prin 4G funcționează f bine la Orange. WI-Fi Calling încă nu apare, cu toate ca am primit mesaj ca s-a activat.

  4. Zaone , pana la urma facem update la acest carrier bundle sau nu pt ca am vazut comentarii ca nu mai merge sa treci de la 4g la 3G etc

  5. Daca dau astia de la orange drumul la apel wi-fi, teoretic nu are de ce sa te mai intereseze comutarea intre retelele gsm 2g/3g/4g pentru ca daca n-ai semnal poti folosi oricand apelurile prin wi-fi, iar la momentul asta cred ca peste tot exista wi-fi, atat acasa, cat si la munca.

  6. Exact asta am vrut sa spun, zaone are mare dreptate , eu de ex folosesc mereu 2g când datele sunt oprite pt semnal mai bun si baterie, doar când dau drumul la date activez 4g

  7. Daca nu apare functia in setarile telefonului, conectati telefonul la PC/Mac la iTunes. O sa va apara o atentionare ca trebuie facuta o actualizare de la operator. Dupa acceptarea instalarii si restartarea telefonul o sa functioneze pe apel 4G. Nu trebuiesc conectate datele mobile telefon. Functia de apel 4G este separata. Ea poate fi activata/dezactivata din Setari/Conexiune mobila/Optiuni date/ Activati 4G. Este valabil pentru iPhone 6/plus si iPhone 6s/plus. Doar acestea sunt date pe situl Orange ca fiind compatibile. Eu am incercat si functioneaza. Va puteti da seama ca functioneaza lasand datele mobile conectate si facand un apel. Telefonul nu mai trece pe 3G la apelare, suna mai repede in 1-2 secunde si daca apelul este spre un telefon tot cu apel 4G se aude si mult mai bine.