Pull My Tongue este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Pull My Tongue este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone, iPod Touch si iPad aleasa de catre compania Apple, iar dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, vorbim despre un joc extrem de antrenant, care va va tine ocupati timp de cateva ore bune.

In jocul Pull My Tongue, noi vom control asupra lui Greg, un cameleon simpatic caruia ii place sa manance popcorn, rolul nostru fiind de a il ajuta pe Greg sa se hraneasca, intinzandu-i limba prin diverse nivele de tip puzzle cu multe obstacole.

Meet Greg. A hungry little chameleon that loves popcorn! Help feed Greg by pulling his tongue through a series of fun puzzles that include, zappers, spikes, chewing gum, balloons and more!

Jocul Pull My Tongue are disponibile nu mai putin de 90 de nivele pe care le putem explora multumita dezvoltatorilor, gameplay-ul fiind unul foarte antrenant si cu siguranta in viitor mai multe nivele vor fi implementate pentru cei cua devarat interesati de joc.

  • 5 worlds with 90 levels
  • Cute and cuddly character
  • Deliciously unique tongue physics (yes there is such a thing)
  • Never before seen gameplay and puzzles

Pull My Tongue este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.