Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat

iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat

18

iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch fiind oferita de catre cei din Cupertino pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

iOS 9.3.3 beta 1 vine la doar o saptamana dupa ce iOS 9.3.2 a fost lansat oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Apple parand a fi foarte dornica sa testeze cat se poate de repede un nou update pentru sistemul de operare iOS.

Avand in vedere ca aceasta actualizare este deocamdata oferita doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, din pacate nu exista o versiune public beta, astfel ca utilizatorii obisnuiti nu se pot bucura de posibilitatea de a o instala.

In momentul de fata nu se stie ce schimbari aduce iOS 9.3.3 beta 1 pentru noi, insa probabil vorbim despre rezolvarea unor probleme existente in versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS si eventuala imbunatatire a performantelor generale.

UPDATE: tvOS 9.2.2 beta 1 a fost deasemenea lansat.

UPDATE 2: OS X 10.11.6 beta 1 este disponibil.

UPDATE 3: iPad Pro 9.7 inch este lasata fara iOS 9.3.3 beta 1, deci problemele generate de iOS 9.3.2 n-au fost inca rezolvate.