iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat

iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch fiind oferita de catre cei din Cupertino pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

iOS 9.3.3 beta 1 vine la doar o saptamana dupa ce iOS 9.3.2 a fost lansat oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Apple parand a fi foarte dornica sa testeze cat se poate de repede un nou update pentru sistemul de operare iOS.

Avand in vedere ca aceasta actualizare este deocamdata oferita doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, din pacate nu exista o versiune public beta, astfel ca utilizatorii obisnuiti nu se pot bucura de posibilitatea de a o instala.

In momentul de fata nu se stie ce schimbari aduce iOS 9.3.3 beta 1 pentru noi, insa probabil vorbim despre rezolvarea unor probleme existente in versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS si eventuala imbunatatire a performantelor generale.

UPDATE: tvOS 9.2.2 beta 1 a fost deasemenea lansat.

UPDATE 2: OS X 10.11.6 beta 1 este disponibil.

UPDATE 3: iPad Pro 9.7 inch este lasata fara iOS 9.3.3 beta 1, deci problemele generate de iOS 9.3.2 n-au fost inca rezolvate.

18 COMENTARII

  1. Nu creeed!! Hai frate ca deja astia ne ia in ras. M-am saturat de atatea update-uri. Nici nu am instalat 9.2.2 si deja apare 9.3.3

  2. Da cine va pune sa băgați in seama update beta ??? Nu vrei, simplu, ștergi profilul si gata . Tare “pretențioși” mai sunteți unii.

  3. daca nu au rezolvat problema cu ipad pro 9.7, eu zic sa se lase, deja îs jalnici. Probabil scot cate un beta doar ca sa nu scoată vreun jailbreak

  4. Este destul de enervanta situatia cu iOS mai nou, insa erorile pe care le vad in android, ma fac sa ma gandesc mai bine la iOS. Chiar azi imi arata cineva la un lenovo cum ii apare tastatura, apoi butoanele si dupa o secunda dispar de pe butoane cifrele si literele. WTF!

  5. Man ai bellit o . Stiai de doua zile ca or lansat astia ios 9.3.3 ?? Ti or zis tie muscatii ? sti ca la google semnezi niste termene ?? Sti ca e un proces pe rol si castiga ? Nasol de tine spammer trist

  6. Același copy/paste…..”. Nici nu am instalat 9.2.2 si deja apare 9.3.3″”?????? Ce telefon ai? E sigur iPhone??????

  7. Nu va supărați. Am si eu o problema. Ce sa fac ca sa dezactiv nu stiu ce .. Cand ma uit la pozele din telefonul meu , trebuie sa aștept sa se încarce ceva ca se vede pixelat. Cred ca e de la optimizarea redusă sau nu stiu ..

  8. Zice ca nu am spațiu 🙁 Imi ia toate toate pozele din iCloud nu doar făcute cu acest telefon. Ce pot face in privința asta ?:(

  9. mai dal in masa de ios,merge rau au probleme apar beta una dupa una am ramas fara jailbreak,cred ca e timpul sa ma schimb la android,cu parere de rau dar asta e

  10. Da, du-te spre Android, acolo poți să furi aplicațiile. Asta-i defapt problema românului, decât să dea $ pe o aplicație ce și-o dorește, mai bine-i da pe tutun și shaorma și apoi se plânge de jailbreak. Problema voastră este ca aveți impresia că vi se cuvine tot. Nu concepeți să plătiți pentru ceva dacă tot se poate fura.