Tim Cook a vazut ceea ce toata lumea a ignorat timp de ani de zile

Tim Cook este un lider excelent si a demonstrat asta timp de ani si ani de zile in cadrul companiei Apple, insa inteligent si talentat cum este, are totusi unele limite, iar ele se vad atunci cand vine vorba despre aprecierea frumosului, un recent interviu relevand acest lucru.

Intrebat zilele trecute, in cadrul Startup Fest Europe, cand a fost creat iPhone, Tim Cook a adus in discutie un tablou vechi de peste 340 de ani in care el a vazut la un moment dat smartphone-ul care a facut compania Apple atat de populara.

Numit Man Handing a Letter to a Woman in the Entrance Hall of a House, tabloul a fost pictat de catre Pieter de Hooch, Tim Cook confundandu-l cu Rembrandt, iar barbatul din tablou tinea in mana o scrisoare si nu un iPhone, asa cum vazuse CEO-ul Apple.

Desi anecdota este una comica, unii ar putea vedea totusi si un smartphone in mana acelui barbat, daca se chinuie suficient de mult, asa Tim Cook probabil era putin obosit cand a vazut pentru prima oara acel tablou.

You know, I thought I knew until last night,. Last night Neelie took me over to look at some Rembrandt and in one of the paintings I was so shocked. There was an iPhone in one of the paintings.

tablou iPhone

tablou iPhone 1

6 COMENTARII

  1. Corect, oricum iPhone-ul e cel mai vechi smartphone … Avea si Iisus , juca Tetris, ca atunci nu exista Gameloft sau EA GAMES…

  2. Nu stiu de unde concluzia ca este un lider excelent , sincer. Mi se pare foarte stângaci tipul. Pe unde se duce numai prostii face , toate evidente. Si problema e ca se tot plimba…