Cum folosesti WhatsApp Messenger de pe tableta

WhatsApp Messenger are peste 1 miliard de utilizatori in lumea intreaga, insa in ciuda cererilor repetate de a lansa o aplicatie pentru tablete, compania WhatsApp a refuzat cu indarjire sa faca acest lucru, dar cu putina indemanare oricine poate face acest lucru.

Procedura de a folosi WhatsApp Messenger pe tableta, iPad sau Android, functioneaza doar daca aveti deja un smartphone inregistrat in reteaua WhatsApp, inregistrare in sistem fara un numar de telefon fiind imposibila, iar o tableta nu va ofera aceasta posibilitate.

Puteti folosi WhatsApp Messenger pe tableta, iPad sau Android, pentru a tasta mult mai usor decat in cazul folosirii unui smartphone, dar si pentru a vedea continutul multimedia mult mai clar decat pe un ecran mic, iar oricine poate beneficia de aceasta posibilitate chiar acum.

Foloseste WhatsApp Messenger pe tableta iPad sau Android

WhatsApp Messenger tableta

Pentru a utiliza reteaua WhatsApp Messenger pe tableta trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Deschideti Safari, sau browserul pe care il folositi pe tableta voastra.
  2. Accesati https://web.whatsapp.com.
  3. La accesare veti vedea versiunea mobila a website-ului care va spune ca nu exista o aplicatie pentru tableta voastra.
  4. Acum fortati website-ul sa va afiseze versiunea pentru calculatoare. Pe iPad puteti apasa indelung butonul de reincarcare al unei pagini si veti avea afisata optiunea de a incarca versiunea pentru PC a website-ului, apasati-o. In alte browsere aceasta optiune poate fi afisata in alte meniuri.
  5. Dupa ce s-a incarcat versiunea pentru PC si vedeti codul QR afisat in ea, deschideti WhatsApp Messenger pe smartphone.
  6. Mergeti in meniul de setari si accesati WhatsApp Web.
  7. Scanati acel cod QR pe smartphone si WhatsApp Web va afisa pe tableta toate conversatiile voastre.

Din acest moment veti putea folosi fara probleme WhatsApp Messenger si de pe tableta pentru a vorbi cu oricare dintre prietenii vostri, logarea facuta in WhatsApp Web fiind valabila pentru o perioada lunga de timp, insa cand va expira, va trebui sa reurmati procedura simpla descrisa mai sus.