Apple a cheltuit 1 milion de dolari pe scarile interioare ale unui Apple Store

Saptamana trecuta v-am vorbit despre cel mai modern Apple Store, compania Apple deschizandu-l in San Francisco SUA, elementele sale interioare si de organizare urmand a fi folosite si in viitoarele magazine pe care compania americana intentioneaza sa le deschida.

Apple a renovat intregul magazin si a estimat ca va cheltui 23.6 milioane de dolari pentru proiect, 19 milioane de dolari numai pentru fatadele Apple Store-ului, insa 1 milion de dolari au fost cheltuiti doar pentru doua scari interioare ale magazinului.

Cei de la Apple au estimat in planurile de constructie ale magazinului ca fiecare scara interioara va costa minim 500.000 de dolari, suma fiind ridicola pentru un asemenea element al unui magazin, ambele fiind vizibile in pozele pe care le puteti vedea mai jos.

Compania Apple are obiceiul de a cheltui sume foarte mari de bani pentru diverse obiecte de mobilier sau elemente de amenajare interioara, insa aceasta suma este una dintre cele mai mari platite pentru asemenea scari interioare, care sunt in general mult mai ieftine.

scari 1 milion Apple Store 2

scari 1 milion Apple Store 1

scari 1 milion Apple Store