Angajatii Apple sunt in mod regulat amenintati cu moartea de catre clienti

A lucrat intr-un Apple Store nu este chiar atat de grozav pe cat pare, un aparent angajat al companiei Apple vorbind intr-un interviu despre faptul ca primeste in mod regulat amenintari cu moartea de la clienti, alti angajati fiind in aceeasi situatie cu el.

Conform acestui angajat, Apple isi plateste oamenii din magazine cu 11.70 dolari pe ora, fara a le oferi bonusuri de vanzari acestora, astfel ca multi se plang din cauza faptului ca nu-si permit sa cumpere majoritatea produselor pe care compania americana le vinde.

Desi a lucra la Apple este o mandrie pentru multi, se pare ca in cadrul Apple Store-urilor nu exista o politica de a promova angajati din interior, ci de a atrage altii din cadrul companiilor competitoare, astfel ca diverse persoane cu diverse stiluri de lucru si de conducere se perinda prin magazinele celor din Cupertino.

Cei care nu doresc doar sa vanda, au optiunea de a invata cum sa ocupe pozitii cu expertiza tehnica, insa majoritatea nu-si doresc sa faca parte din aceste echipe deoarece au in general de lucrat cu angajati furiosi si mai nimeni nu-si doreste acest lucru.

We had between five and eight store managers during my time at the store, of varying kinds. Only one of them had started at Apple, the rest had been recruited from elsewhere – from, say, Dixons or HMV. There are other jobs in-store that can earn you more money, but they’re technical jobs, like working at the Genius Bar, which a lot of people absolutely hated because you’re dealing with really angry customers.

Daca te obisnuiesti sa lucrezi in cadrul Apple si sa nu fii platit foarte bine pentru asta, trebuie sa treci si peste faptul ca anumiti clienti suparati te-ar putea ameninta cu moartea, lucru care este intalnit nu doar la cei de la Apple, ci si la multe alte companii de pe glob.

In baza a ceea ce spune acest angajat, a lucra in cadrul unui magazin Apple nu este o slujba de vis, insa aceasta nu este prima oara cand auzim ca reducerile pentru produse si actiuni nu sunt suficiente pentru a tine angajatii Apple Store multumiti de ceea ce primesc.