iOS 9.3.2 jailbreak a fost demonstrat

iOS 9.3.2 jailbreak a fost demonstrat intr-un clip video publicat in cursul noptii trecute, un cunoscut hacker specializat in securizate informatica demonstrandu-ne din nou faptul ca are vulnerabilitati care ii permit sa exploateze software-ul Apple.

Solutia de iOS 9.3.2 jailbreak prezentata in clipul video de mai jos a fost facuta direct prin browserul Safari, acestea fiind cele mai simple solutii de jailbreak dezvoltate vreodata, iar daca aveti un iPhone sau o tableta iPad de mult timp, probabil va aduceti aminte de jailbreakme.com.

Problema cu acest hacker, cunoscut sub numele de Luca Todesco si pseudonimul qwertyoruiop, este ca el nu lanseaza solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, astfel ca nimic din ceea ce vedeti in clipul video de mai jos nu va ajunge vreodata la noi.

Saptamana aceasta el a demonstrat si un iOS 9.3.3 beta 1 jailbreak, insa situatia este similara si in acea cauza, hackerul afirmand ca el doar contribuie la cercetarea necesara dezvoltarii solutiilor de jailbreak, indiferent ce inseamna acest lucru.

Practic hackerul ne arata ca are exploit-uri pe care le-ar putea folosi pentru a ne oferi solutii de jailbreak, insa refuza sa le lansate, dar mai apoi se intreaba de ce il injura cei care asteapta cu nerabdare o solutie de jailbreak de luni de zile.