iOS 9.3.3 jailbreak a fost facut

iOS 9.3.3 jailbreak a fost facut la doar cateva zeci de minute dupa ce iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple, astfel ca stim in momentul de fata ca exista vulnerabilitati care permit exploatarea sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Problema este ca acest iOS 9.3.3 jailbreak a fost facut de catre un hacker care nu intentioneaza sa foloseasca vreodata exploit-urile sale pentru a lansa vreo solutie publica de jailbreak, el folosindu-le pentru cercetare si descoperirea de vulnerabiltiati noi.

Situatia este similara cu toate versiunile iOS 9 lansate pana acum, el reusind sa faca jailbreak pentru toate fara a mai lansa vreo solutie de jailbreak publica pana in prezent, asa ca separat de aceasta demonstratie nu vom vedea altceva util din parte sa.

In weekend v-am spus totusi ca iOS 9.3.2 jailbreak este in dezvoltare, iar el s-ar putea transforma intr-un iOS 9.3.3 jailbreak deoarece exploit-urile respective ar trebui sa poata fi utilizate intr-o solutie de jailbreak pentru noua versiune a sistemului de operare.

iOS 9.3.3 beta 1 jailbreak