ASUS Zenfone 3 nu repeta greselile de design ale Apple

ASUS Zenfone 3 a fost lansat ca primul smartphone unibody din metal care nu are antene vizibile in carcasa, precum terminalele iPhone.

ASUS Zenfone 3 a fost prezentat in cursul acestei zile de catre compania ASUS, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, acesta este primul smartphone cu design unibody din metal care nu contine antene care ii despart carcasa in multiple bucati.

V-am spus in foarte multe randuri ca decizia Apple de a desparti carcasa iPhone in multiple bucati prin afisarea antenelor in afara acesteia este o decizie gresita si imi sustin afirmatia, design-ul iPhone aratand mult mai urat cu ele acolo decat daca ele n-ar fi existat.

De mai bine de doi ani de zile Apple vinde iPhone-uri care au carcasele despartite de antene, iar in 2016 va lansa un iPhone 7 care va elimina doar partial antenele carcasei, insa nu va aduce un design la fel de fluid si de frumos precum cel al ASUS Zenfone 3.

As vrea ca Apple sa aiba curajul de a elimina complet antenele carcasei precum vedem in ASUS Zenfone 3, insa din pacate cred ca vom mai avea de asteptat cel putin un an si jumatate inainte ca un asemenea smartphone sa ajunga pe piata pentru utilizatori.

ASUS Zenfone 3