MacBook Pro cu ecran OLED apare in primele imagini

MacBook Pro cu ecran OLED este prezentat in primele imagini care ne arata si schimbarile pregatite de catre compania Apple in 2016.

Primele imagini in care vedem un MacBook Pro cu ecran OLED au aparut in cursul noptii trecute pe internet, ele demonstrandu-ne ce fel de schimbare urmeaza sa ne ofere compania Apple in cursul acestui an pentru linia sa de Mac-uri dedicate profesionistilor si nu numai.

Noul MacBook Pro urmeaza sa aiba un design usor modificat si ar putea fi mai subtire si mai usor decat modelul anterior, iar ecranul OLED urmeaza sa inlocuiasca butoanele plasate deasupra tastaturii produsului, imaginile de mai jos aratand foarte clar schimbarea pregatita.

Compania Apple va implementa un ecran OLED subtire care se intinde pe aceeasi lungime a tastaturii, el urmand a ne oferi un buton virtual pentru a porni/inchide Mac-ul, butoane vituale pentru a controla functii ale OS X putand fi deasemenea oferite prin acest nou ecran.

Mai mult decat atat, imaginile arata ca noul MacBook Pro urmeaza sa aiba 4 porturi USB-C, schimbarea indicand faptul ca slotul pentru carduri SD si conectorul MagSafe urmeaza sa fie eliminate in favoarea implementarii de porturi USB-C.

MacBook Pro OLED 3

In final, compania Apple a mutat si locatia difuzoarelor Mac-urilor sale, ele fiind pozitionate putin mai jos decat in modelele anterioare, iar schimbarea ar putea fi apreciata de foarte multe persoane, asta desigur daca in final ea va arata precum in aceste imagini.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat noul model al MacBook Pro pe piata, insa exista sanse ca WWDC 2016 sa fie scena pe care compania Apple va prezenta noul produs, el putand fi lansat luna aceasta, sau in cursul urmatoarelor luni.

MacBook Pro OLED

MacBook Pro OLED 1

MacBook Pro OLED  2