Prima Pagina aplicatii Alarma viitorului ce protejeaza casa si face streaming catre un iPhone

Alarma viitorului ce protejeaza casa si face streaming catre un iPhone

 Solutiile moderne de securitate de origine devin preferatele proprietarilor de case in vederea monitorizarii domiciliului si a protectiei. Sistemul de securitate Home Smart Piper nv cu Night Vision si o camera video de 180 de grade este noua alarma a viitorului ce protejeaza casa si face streaming catre un iPhone.

Piper nv este o alarma de detectare a miscarii, care este, de asemenea, si o camera high-definition, ce face streaming video HD live pentru orice telefon smartphone. Alarma anunta imediat daca este detectata orice miscare, si un sistem integrat de 105 pachete de sirena poate speria orice instrus.

Here are some more highlights:

Smart home security system with no contracts or monthly fees required

High resolution 180-degree immersive view camera with night vision, for live and recorded video

Motion/sound detection, temperature/light/humidity sensors, 2-way audio and 105 dB siren

Simple setup and easy to use, get text/email alerts and check in from your smartphone or tablet (iOS and Android)

Connects via Wi-Fi, battery backup, high grade SSL video encryption, compatible with Z-Wave wireless accessories; auto-rearms to capture multiple events, pet adjustable motion detection, smart arming powered by Life360

Piper nv costa 279,99$ pe Amazon Prime cu livrare gratuita.

 • rundown

  Atentie insa la comenzi lasate in afara Amazon, desi vanzatorul este initial pe site. Se schimba complet datele problemei, intrucat nu beneficiezi de politica Amazon de protectie/asigurare a clientului.

 • Viorel Predatorul

  Tu faci reclamă la Amazon? 🙂 Scrie ceva despre produsul ăsta… L-ai cumpărat, l-ai testat, etc?

 • ScH

  Deci trebuie sa mergem in Germania si prin Amazon prime si de fiecare data cand vrem câte un produs luam avionul mergem in Germania si primim produsul prin Amazon prime la adresa lui RUNDOWN. deci e simplu

 • rundown

  Doar explicam ce inseamna Prime mai pe romaneste pentru cine nu stie despre ce este vorba. Am cumparat multe de pe Amazon si sunt super multumit. Este o diferenta colosala fata de eMag-ul romanesc. Si la eMag am lasat multi bani si m-am ales cu mai mult de 50% rebuturi :/
  Despre produsul in sine nu am ce sa scriu pentru ca nu l-am cumparat dar ma bate gandul de asa ceva. Totusi cred ca voi alege un produs similar insa cu un unghi de 360 grade pentru o acoperire optima.

 • ScH

  Apropo in Italia Amazon prime costa 20€

 • Srb Srb

  la anul cu bomba aia sigur or sa aibe vanzari MASIVE si vor fi pe primul loc in UNIVERS pt urmatorii 5 ani !!

 • alin229

  cautati NETATMO WELCOME, e o camera conceputa special pt apple, are functiile camerei din acest articol, + recunoaste proprietarii casei si costa doar 200€.