Asa arata Samsung Galaxy Note 6/7 (Video)

Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, apare intr-un prim clip video care ne arata noul sau ecran curbat si intregul design.

Asa arata Samsung Galaxy Note 6, sau Samsung Galaxy Note 7 conform unora, terminalul coreenilor de la Samsung urmand a imprumuta caracteristica cea mai de pret a Samsung Galaxy S7 Edge, ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei.

S-a speculat ca Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni, una standard si una Edge, insa in realitate se pare ca singurul model care va fi lansat va avea ecranul curbat spre marginile exterioare, Samsung profitand de popularitatea acestui tip de dispozitive.

Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, urmeaza sa vina deasemenea cu o serie de senzori noi in panoul frontal care ar indica posibila prezenta a unui scanner pentru iris, insa deocamdata este greu de spus daca o asemenea functionalitate va fi intr-adevar oferita.

Conform schitelor in baza carora a fost creat clipul video de mai jos, Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, are 153.5mm inaltime, 73.9mm latime si 7.9mm grosime, el fiind mai ingus si mai gros decat Galaxy Note 5, dar usor mai inalt, mai lat si mai gros decat Galaxy S7 Edge.

S-a speculat ca Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, trebuia sa fie prezentat ieri in cadrul unei conferinte anuntate de catre Samsung, insa in realitate se pare ca terminalul ar urma sa ajunga pe pietele globale abia in cursul lunii urmatoare, sau poate chiar in august.

Cei de la Samsung nu au anuntat deocamdata cand vor lansa Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, dar exista sanse foarte mari ca el sa isi faca aparitia cu mult inaintea iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a putea avea sanse bune de a genera vanzari solide pentru Samsung.

Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7,