Angajatii Apple cer ieftinirea produselor vandute in intreaga lume

Desi Apple nu prea asculta de clienti, acum incearca sa-i implice pe ai sai angajati intr-un proiect menit sa creeze initiative care sa aiba la baza dorinta celor care lucreaza in companie de a schimba in bine lumea in care traim cu totii.

Apple le-a cerut angajatilor as voteze 20 de proiecte care variaza de la protejarea naturii si pana la oferirea de acces mai usor la tehnologie in comunitati, unul dintre proiecte cerand ieftinirea produselor Apple sau oferirea lor gratuita celor care nu au bani sa le cumpere.

Da, ati citit bine, angajatii Apple le cer celor din donducerea companiei ca Apple sa ieftineasca produsele sale sau sa le ofere gratuit celor care nu si le pot permite, accesul la cele oferite gratuit putand fi facilitat de organizatii non-guvernamentale, sau prin donatii facute de catre clienti.

Our themes are a result of global collaboration, innovation, and passion. They’re rich with intention and supported by detailed ideas. Each one reflects our belief that we can leave the world better than when we found it.

Angajatii Apple propun ca in Apple Store clientii sa poata dona produsele in loc sa le ofere in sistemul buy back, Apple putandu-le mai apoi reconditiona si oferi scolilor sau altor institutii care le-ar utiliza pentru a le oferi celor saraci acces mai usor la tehnologie.

Repurposing recycled or retired Apple products for use by community organizations. Offering customers the option to donate devices they trade in back to the community. Expanding the Trade Up program to donate a percentage of devices to schools in need.

Separat, angajatii Apple trebuie sa voteze daca Apple ar trebui sa sustina proiecte care sa protejeze mediul inconjurator, sa ii ajute pe batrani sa foloseasca noile gadget-uri Apple, sau diverse alte initiative pe care le aveti listate mai jos.

In baza voturilor date de catre angajati, compania Apple va initia sau ignora proiectele propune spre votare, insa derularea lor are menirea de a imbunatati imaginea companiei pe intreaga planeta.

proiecte Apple