Prima Pagina Facebook Messenger Facebook forteaza utilizatorii Android sa instaleze aplicatia Messenger

Facebook forteaza utilizatorii Android sa instaleze aplicatia Messenger

Facebook obliga utilizatorii Android sa instaleze Facebook Messenger pentru a putea discuta cu prietenii din reteaua Facebook.

Compania Facebook isi continua procesul de atragere a utilizatorilor spre aplicatia Facebook Messenger si desigur ca o face in stilul sau caracteristic, fortand oamenii sa instaleze aplicatia pentru a mai putea discuta cu prietenii din reteaua de socializare.

Facebook a lansat aplicatia Messenger cu mai bine de 2 ani in urma, iar atunci a blocat posibilitatea de a mai folosi chat-ul Facebook din aplicatia principala, tocmai pentru a forta lumea sa instaleze si sa foloseasca Facebook Messenger in propriiele smartphone-uri sau tablete.

Desi din aplicatia Facebook chat-ul nu mai putea fi accesat, din paginile mobila/desktop a Facebook el inca era disponibil pentru utilizatori, insa cei care acceseaza versiunea mobila s-au trezit cu o surpriza neplacuta in cursul zilei de astazi, Facebook anuntandu-i ca a venit vremea sa instaleze Facebook Messenger.

Mesajul de mai jos a inceput sa le fie afisat utilizatorilor Android care acceseaza versiunea mobila a website-ului Facebook pentru a purta conversatii fara a folosi aplicatia Facebook Messenger, iar intentiile companiei americane sunt cat se poate de clare.

Conversatiile tale se muta in Messenger. In curand iti vei putea vedea mesajele doar din aplicatia Messenger.

Utilizatorii iOS deocamdata nu vad acest mesaj afisat in versiunea mobila a Facebook cand acceseaza chat-ul, insa nu cred ca va mai trece foarte mult timp pana cand noi vom fi intampinati de acelasi mesaj care ne pune sa alegem intre a folosi Facebook Messenger sau a renunta la chat.

Foarte multa lume a criticat atitudinea celor de la Facebook de a imparti aplicatia Facebook si a crea Messenger, iar asta pentru ca era mult mai simplu si mai logic sa ai acces la toate functiile dintr-o singura aplicatie, dar Facebook avea si are alte planuri.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua initiativa a Facebook de a ne obliga sa folosim Messenger ?

Facebook fortat messenger

 • terrymada

  Nu imi dau seama daca din cauza obligatiei de a folosi messenger dar cert este ca de atunci am renuntat inclusiv la facebook:)) mai intru din an in paste

 • Codryn

  Nu mai folosesc fb pe telefon de cand au scos chatul din aplicatia fb si m-au obligat sa instalez msg. Cum e vorba aia “e de kkt si tre’ sa moara”.

 • firma

  Deja mi-a aparut mesajul sa instalez messengerul

 • Dan

  E tare ciudat sa folosești doua aplicații pentru o Conversație. Serios e prea ciudat. Putea sa îmbunătățească chat-Ul Facebook 🙂 fuck Off Apple !!

 • Mihai

  Ce treabă are Apple?

 • Rivaldo

  Da. Este destul de ciudat ca din aplicatia facebook sa nu poti folosi chat-ul. Oricum nu ma omor cu facebook-ul.

 • icetkk

  WTF?!?! Cum ajunseși tu la Apple?

 • Multa lume da vina pe Apple pentru aplicatiile proaste facute de altii.

 • icetkk

  E aproape ca și cum ai înjura firma care a produs televizorul sau providerul de cablu pentru mizeriile pe care le difuzează Kanal D.

  Are la fel de multă logică.

 • blabla

  tot felul de idioti