iOS 10 va avea 72 de caractere emoji noi

iOS 10 va avea 72 de caractere emoji noi pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, ele fiind prezentate oficial astazi de catre Consortiul Unicode, deci le vom regasi cu siguranta in versiunea finala a noului sistem de operare.

Cei de la Unicode au anuntat ca noile caractere emoji vor fi lansate oficial pe data de 24 iunie, la 11 zile dupa lansarea iOS 10 beta 1, astfel ca exista posibilitatea ca ele sa isi faca aparitia intr-o versiune beta ulterioara a iOS 10, versiunea finala urmand a le include aproape sigur.

22 dintre cele 72 de caractere emoji ale iOS 10 sunt in categoria Smileys and People, printre ele numarandu-se : fata unui clovn, o femeie insarcinata, un barbat care danseaza, un face palm, o inima neagra si un emoji care reprezinta actul unui selfie.

In categoria animale exista 9 caractere emoji noi printre care se numara: o gorila, fata unei vulpi, un cerb, un liliac, un rinocer, un vultur, o bufnita, o rata, o soparla, un rechin, un crevete, o caracatita si un fluture.

Nu o sa va vorbesc despre toate cele 72 de caractere emoji noi, insa in imaginea de mai jos le puteti vedea aproape pe toate, asa ca va puteti face o idee in legatura cu ceea ce veti primi de indata ce iOS 10 final va fi disponibil pentru toata lumea.

iOS 10 emoji