Doua noi gadget-uri inteligente pentru bucatarie

 Pentru gospodine, bucataria este “inima casei”,si fie ca vorbim de o bucatarie noua sau veche, exista acum mai multe gadget-uri inteligente care pot face “bucatareala” mai uspara si inima caseii mai… inteligenta.

Doua din aceste gadget-uri sunt Nespresso Prodigio si Pantelligent.

NESPRESSO Prodigio este primul aparat Nespresso conectat. Acesta se conecteaza la smartphone prin intermediul unei aplicarii dedicate si pregateste cafeaua de la distanta.
Utilizatorul va fi alertat, de asemenea, atunci capsulele preferate sunt pe terminate, atunci cand trebuie golit recipientul si atunci cand este nevoie pentru a suplimenta rezervorul de apa. Nespresso sustine nu trebuie decat sa faci cateva “swipes” in aplicatie pentru a prepara oricare din cele 23 de cafele disponibile.
NESPRESSO Prodigio vine in nuantele argint sau titan si exista, deasemenea, si modelul Prodigio & Milk.

PRET:  159 £ pentru Prodigio si 199 £ pentru Prodigio & Milk.

Pantelligent este o tigaie inteligenta  dotata cu un senzor de temperatura in interiorul acesteia ce se conecteaza la smartphone printr-o aplicatie, pentru a va ajuta sa gatiti mese perfecte.


Aplicatia va monitoriza temperatura si va va spune cand aveti nevoie sa intoarceti mancarea, atunci cand trebuie amestecata sau cand trebuie sa adaugati ingrediente, precum si atunci cand trebuie reglata temperatura de pe plita.

 

Ideea este de a respecta instructiunile pe care aplicatia vi le ofera, de la temperatura la momentul de adaugare a ingredientelor, etc. . Aplicatia va prelua datele din tigaie pentru a ajusta reteta in timp real, si puteți vedea, de asemenea, pe ecran sfaturi a unui expert in bucatarie.

PRET: 199$