Cum montezi un logo iluminat in iPhone (Video)

Cum poti monta un logo iluminat in iPhone folosind un kit gata facut si compatibil cu diverse modele ale iPhone.

Daca ti-ai dorit vreodata sa ai un logo iluminat in iPhone, atunci probabil stii ca de cativa ani exista posibilitatea de a aduce in smartphone-urile Apple o caracteristica pe care compania americana o ofera doar in MacBook-urile vandute in lumea intreaga.

Instalarea unui logo iluminat in iPhone nu se face foarte simplu, insa cei interesati, care nu sunt ingrijorati de pierderea garantiei, pot aplica un logo iluminat sub carcasa terminalelor iPhone, iar el va fi iluminat pe toata perioada folosirii dispozitivului.

In clipul video de mai jos puteti vedea procedura prin care poate fi montat un asemenea logo iluminat pe iPhone 6S, procedura in sine fiind complicata si necesitand experienta in dezasamblarea terminalelor iPhone deoarece va trebui sa scoateti cateva componente din carcasa.

Daca aveti curaj sau experienta, atunci rezultatul final va fi un iPhone, probabil, unic in zona sau tara in care va aflati deoarece foarte putina lume renunta la garantie pentru a face o asemenea schimbare pentru propriul terminal iPhone.

Daca sunteti interesati, puteti cumpara logo-ul iluminat de aici, sau din alte magazine in care se vinde ceva similar, iar de aici puteti cumpara adeziv pentru a lipi la loc bateria.