Conturile de socializare ale presedintelui Facebook au fost sparte

Mark Zuckerberg este presedintele Facebook, cea mai mare retea de socializare de pe planeta, insa el foloseste si alte retele de socializare pentru a sti ce trebuie sa schimbe si sa imbunatateasca pentru a oferi mai multe functii produsului pe care l-a creat.

Desi contul sau Facebook este sigur, conturile Instagram, LinkedIn, Pinteres si Twitter ale lui Mark Zuckerberg au fost sparte de catre hackeri, acestia laudandu-se intregului internet cu isprava reusita impotriva unuia dintre cei mai mari oameni de pe planeta.

NImeni nu stie cum au reusit hackerii sa acceseze conturile lui Mark Zuckerberg, insa se speculeaza ca acestia ar fi avut acces la adresa de email personala a celebrului presedinte al companiei Facebook, alta explicatie logica pentru a primi atat de mult acces nefiind gasita.

Contul LinkedIn al lui Mark Zuckerberg a mai fost spart in anul 2012, iar restul conturilor mentionate anterior sunt destul de vechi, asa ca e posibil ca el sa fi folosit o parola comuna pentru toate, iar asa s-a obtinut acces la toate conturile care probabil nici nu aveau un sistem de autentificare in 2 pasi activat.

Indiferent de metoda prin care s-a obtinut accesul, acest hack demontreaza din nou faptul ca nimeni nu este 100% sigur in fata hackerilor.

zuckerberg hack

zuckerberg hack 1